Naslovnica

Podkategorije

 • Računala

  Računalo, razgovorno poznato i kao kompjutor ili kompjuter, uređaj je koji služi za izvršavanje matematičkih operacija ili kontrolnih operacija koje se mogu izraziti u numeričkom ili logičkom obliku. Računala su sastavljena od dijelova koji obavljaju jednostavnije, jasno određene funkcije. Složeno međudjelovanje tih dijelova rezultira sposobnošću računala da obrađuje informacije.

  S obzirom na prenosivost, računala dijelimo na stolna i prijenosna, a prijenosna dijelimo na laptope, tablete i pametne telefone.

 • IT oprema

  Oprema informacijske tehnologije je sva oprema čija je primarna funkcija unos, spremanje, prikaz, traženje, prenošenje, obrada, komutacija ili nadzor podataka i telekomunikacijskih poruka ili kombinacija tih funkcija, a može biti opremljena s jednim ili više terminala koji se obično rabe za prijenos informacija.

 • Fiskalne Blagajne

  Danas na tržištu postoji velik broj ponuđača fiskalnih blagajni koje se razlikuju ovisno o funkcionalnostima koje nude, vrsti djelatnosti za koju su namijenjene i cijeni.

  Jednostavnost, brzina i točnost jedni su od glavnih čimbenika koji utječu na odluku prilikom odabira fiskalne blagajne.

  Odgovarajuća fiskalna blagajna može uvelike olakšati svakodnevni rad, a pružanjem točnih informacija pomoći pri kontroli i donošenju odluka.

 • IT Usluge

  Jednostavna definicija IT podrške je pomoć s uređajima koji se odnose na tehnologiju za pojedince i tvrtke. Korisnicima pruža rješenja za različite probleme s kojima se mogu susresti. Uloga IT podrške u poslovnom svijetu nadilazi običnu pomoć. Osim instalacije i konfiguriranja uređaja, može vam pomoći i mnogo više.

 • Kontakt
 • Smart oprema

Aktivni filteri