Mali Hotel

Računalni program Mali Hotel namijenjen je privatnim iznajmljivačima, vlasnicima manjih hotela,te vlasnicima kuća isvih objekata koji se iznajmljuju.

Smanjite mogućnosti overbookinga.

Praćenje rezervacija zna predstavljati pravu muku u ljetnim gužvama.

Povežite vaše smještajne jedinicesa portalima za oglašavanje rezervacija.

Računalni program Mali Hotel nudi sljedeće usluge:

  • Vođenje rezervacija - Sve počinje od rezervacije u kojoj se vrši odabir smještajne jedinice u kojoj će gost boraviti i upisa vremenskog intervala boravka. Prikaz rezervacija može biti i u grafičkom obliku kao na slici iznad. Program omogućuje i unos rezervacija za sljedeću godinu, podržava povezivanje sa portalima za oglašavanje smještaja i smanjuje mogućnost overbookinga bez potrebe logiranja na Booking.com, Airbnb…
  • Upis gosta u objekt i prijave - Kada gost dođe na osnovu ranije upisane rezervacije nastavljamo dopisivati ostale podatke. Prijave gostiju u eVisitor, ispis trenutnih gostiju u objektu, ispis zauzetosti smještajnih jedinica, dolazaka, odlazaka gostiju vrši su u ovoj formi. U slučaju da ne želite funkcionalnost slanje prijave iz programa u eVisitor podatke upisujete u skraćenom obliku.
  • Zaduženje usluga - Gostu možete zadužiti uslugu odmah po dolasku, na kraju boravka ili tijekom boravka Kod zaduživanja boravišne pristojbe program prema datumu rođenja zadužuje puni iznos ili 50% punog iznosa. Dodatne usluge upišete ako ih imate u ponudu npr. najam broda, bicikla, pranje, peglanje, prijevoz i sl.. Opciju uvećanje cijene za kraći boravak definirate sami upisom broja dana.
  • Izdavanje računa - Račun se može izdati na sobu ili kod grupnog na više soba. Nosilac računa osim gosta može biti agencija s kojom poslujete (partner). Program podržava više načina plaćanja dio gotovinom a drugi karticom. Probni ispis omogućuje provjeru stavki računa te se time smanjuje mogućnost pogrešno zaključenih računa. Zaključeni račun se može ispisati na više ponuđenih strani jezika. Ispis ukupnog iznosa računa je i u eurima po tečaju kojeg ažurirate.
  • Smanjenje mogućnosti dvostruke rezervacije - iCalendar se koristi u turizmu kao jednostavan i praktičan način za sinkronizaciju rezervacija između kalendara različitih turističkih agencija Booking.com, AirBnB, HomeAway, web portala s direktnim kontaktom s gostima ApartmanInfo.hr i vlastite web stranice ukoliko imate na web stranici kalendar zauzetosti.To znači da će se rezervacija, odnosno zauzeti termin koju primite na jednoj web-lokaciji automatski pojaviti na svim drugim povezanim web-lokacijama, tako da nećete imati problema s dvostrukim rezervacijama, ali i nećete se morati na svaku web lokaciju prijavljivati i ručno upisivati zauzete datume.

Mali Hotel

No products available yet

Stay tuned! More products will be shown here as they are added.